Arvika Kanot & Turistcenter

Meny

Om mig

Min födelsenamn är Natasja, Välsignad av min Guru fick jag mitt andliga namn Shivapriya. Shivapriya betyder Shivas älskade.

jag är Yogainstruktör/ terapeut med fokus på välbefinnande för kropp, sinne & själ.

Genom urgammal yogisk kunskap kopplade jag till mitt sanna jag och mitt syfte med livet. Min resa började för 13 år sedan och jag fördjupade min yogaresa genom att utbilda mig till lärare/terapeut i hjärtat av Indien där min resa bara fortsätter. Jag är alltid ute efter att utvecklas så att jag kan ge dig det bästa.

Med urgammal yogisk visdom, ägnad åt enhet, lugn och överlag en hälsosam kropp och själ. För en perfekt harmoni och balans för känslor och energier genom yogafilosofi, meditationer, asana träning & Ayurveda där jag utvecklas ständigt med vidareutbildning.

Yoga är ett verktyg för avkoppling, lycka och en hälsosam fri livsstil. Jag är en högcertifierad yogaproffs, registrerad hos Yoga Alliance, med E-RYT 500, RPYT & RCYT.  (m.m.) Och som student för livet med min Guru där jag konsekvent fördjupa min praktik & kunskap, sådan jag kan ger mina elever 100% autentisk visdom under alla praktiker.

Mitt mål är att hjälpa dig att uppnå dina hälsomål genom att uppmuntra din kropps medfödda helande förmåga ur ett fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt perspektiv. Jag är baserad i Arvika Värmland, med Arvika kanot & turistcenter, omgiven av vacker natur och kopplad till alla element för att du kan återvända till inre frid,då är det här platsen för dig.

Jag håller i yogaklasser i alla nivåer, exempelvis för nybörjare och mer avancerade klasser. Men om du vill, kan vi även boka en privat yogasession. Dessutom håller jag även spännande yogaföreläsningar, som inkluderar diskussioner, praktiska övningar och mer teoribaserade inslag. Därutöver anordnar jag också temainriktade workshops och retreats.

Jag erbjuder också individuell, PT yoga, yogaterapi och 8 veckors mindfulnessprogram för dig som vill ha ett eget holistiskt program.

Jag driver även en mobil verksamhet som skapar event på plats efter önskemål.

Yoga är för alla, alla människor är olika, vissa föredra exempelvis långa och lunga pass med enkla övningar, medan andra föredrar kortare och mer intensive pass. Därför är det mitt jobb som yogainstruktör att tillämpa yogaövningar och återhämtingstekniker som passar just dig och som du kan använda i din vardag.

Yogaterapi är för dig som kämpar med en tidigare skada, som är rehabilitering, eller justering av ryggraden, nacken, axlarna, övre delen av ryggen / nedre delen av ryggen, höfter, knän, etc. Även Skoliosen, kyphos, diabetes, artrit och Astma. Yoga hjälper också om du vill förbättra dig eller kämpa med mental hälsa, trauma, ångest, depression, bli stressfri och släppa spänningar och smärta.

Godkänd som friskvård.

Vi kan därfor tillsammans hitta en träningsmetod som passar just dig.

Du är varmt välkommen att kontakta mig med ditt förslag, vi diskuterar fram ett upplägg som passar just dig,. Kontakt

instagram @nordic_yogini & @jai_shiva_yoga

 

Made by love, Created to love