Arvika Kanot & Turistcenter

Meny

Namasté

Välkommen till en härlig & unik yogaupplevelse. Omgiven av vacker natur erbjuder vi yoga på land & på vattnet. . I underbare miljöer får du inspiration och vill komma tillbaka igen och igen. Lugnen och tystnaden av meditativ natur är en fin kombination och platsen för yoga entusiaster, meditation och holistisk träning.

Din sagolik oas ligger vid arvika kanotcenter,här kan du läsa mer om olika yogaerbjudanden, och boka med knappen på höger sida "boka nu".du kan  boka  för grupp eller privata pass för grupper som event, Sup yoga, Element yoga & walk of yoga.

För yoga eventer skreddersy jag ditt event efter ditt önske, i vårt ljuvlig naturområde. La yoga förgylla ditt event och samtidigt ge en skön gruppkänsla och samhörighet. Du är varmt välkommen att kontakta mig med ditt förslag, vi diskuterar fram ett upplägg som passar just dig. Kontakt.

Varje yogapass är skapat specifikt för dig och hitta den lunga du behöver från naturen.Jag håller i yogaklasser i alla nivåer, exempelvis för nybörjare och mer avancerade klasser. Men om du vill, kan vi även boka en privat yogasession.

Klä dig efter väder, vilket är rörelse- och komfortvänligt eftersom vi kommer att vara ute i skogen og på stranden. Om vädret inte tillåter oss går vi in i Store tipi eller i Yurt.

Yoga är harmoni mellan kropp och själ. Det är mer än en serie rörelser. Det är ett sätt att leva. Den betonar vad som är viktigt - ödmjukhet, nåd, vänlighet, andetag, stillhet, hopp, förändring & hedra din kropp.

Made by love, Created to love

Din yogalärare